(Vertrekken) (Aankomsten) (Geplande Vertrekken) (Onderweg/Gepland voor KDAL)
Filters: (Luchtvaartmaatschappij) (Algemene Luchtvaart) (Alle)
 (Volgende 20) Geregistreerde gebruikers (registreren is gratis en eenvoudig!) bekijk 40 historie. (Registreren)
Geplande Vertrekken: Dallas Love Field Airport (Dallas, TX) [KDAL]
IdentTypeBestemmingScheduled
Departure Time
Estimated
Arrival Time
LBQ625E50PNew Century Aircenter ()ma 01:10 CDTma 03:57 CDT
LBQ620PC12New Century Aircenter ()ma 01:31 CDTma 04:45 CDT
SWA432B735Austin-Bergstrom Intl ()ma 06:10 CDTma 06:51 CDT
SWA1628B738William P Hobby ()ma 06:00 CDTma 06:55 CDT
N349WGPC12San Antonio Intl ()ma 06:15 CDTma 07:09 CDT
SWA1062B737New Orleans Intl ()ma 06:00 CDTma 07:10 CDT
SWA1984B733Lubbock Smith Intl ()ma 06:20 CDTma 07:15 CDT
SWA1133B737Kansas City Intl ()ma 06:00 CDTma 07:15 CDT
SWA428B733Austin-Bergstrom Intl ()ma 07:05 CDTma 07:46 CDT
SWA1B737William P Hobby ()ma 07:00 CDTma 07:55 CDT
SWA2667B733Albuquerque Intl Sunport ()ma 06:25 CDTma 06:55 MDT
SWA3626B733Denver Intl ()ma 06:15 CDTma 07:00 MDT
SWA1048B733San Antonio Intl ()ma 07:10 CDTma 08:00 CDT
SWA2830B733Lambert-St Louis Intl ()ma 06:40 CDTma 08:05 CDT
SWA1211B737Hartsfield-Jackson Intl ()ma 06:10 CDTma 09:05 EDT
SWA1921B737El Paso Intl ()ma 07:00 CDTma 07:25 MDT
SWA3B733William P Hobby ()ma 07:30 CDTma 08:25 CDT
 (Volgende 20) Geregistreerde gebruikers (registreren is gratis en eenvoudig!) bekijk 40 historie. (Registreren)

Need more KDAL historical data in Excel format?

Inloggen

Heeft u geen account? Nu registreren voor (gratis) op maat gemaakte kenmerken, vluchtmededelingen en nog veel meer!