(Vertrekken) (Aankomsten) (Geplande Vertrekken) (Onderweg/Gepland voor KFLL)
Filters: (Luchtvaartmaatschappij) (Algemene Luchtvaart) (Alle)
 (Volgende 20) Geregistreerde gebruikers (registreren is gratis en eenvoudig!) bekijk 40 historie. (Registreren)
Geplande Vertrekken: Hollywood Int'l Airport (Fort Lauderdale, FL) [KFLL]
IdentTypeBestemmingScheduled
Departure Time
Estimated
Arrival Time
N546LSASTROcala Intl ()vr 01:37 EDTvr 02:39 EDT
DAL2127757Hartsfield-Jackson Intl ()vr 05:45 EDTvr 07:13 EDT
SWA121B733Hartsfield-Jackson Intl ()vr 05:40 EDTvr 07:25 EDT
JBU1675A320Norman Manley Int'l ()vr 06:10 EDTvr 06:42 EST
SIL82SF34Tampa Intl ()vr 06:45 EDTvr 07:43 EDT
JBU1393A320Lynden Pindling Int'l (Nassau) ()vr 07:00 EDTvr 07:45 EDT
JBU1509A320Intle Toussaint Louverture ()vr 06:00 EDTvr 07:46 EDT
SWA103B737Baltimore/Washington Intl ()vr 05:35 EDTvr 08:00 EDT
AAL1158B738Intle Toussaint Louverture ()vr 06:15 EDTvr 08:01 EDT
SWA1600B733Tampa Intl ()vr 07:05 EDTvr 08:05 EDT
AAL1801A320Charlotte/Douglas Intl ()vr 06:30 EDTvr 08:16 EDT
DAL827757Hartsfield-Jackson Intl ()vr 06:45 EDTvr 08:20 EDT
NKS138A320Orlando Intl ()vr 07:45 EDTvr 08:32 EDT
AAL1738A319Philadelphia Intl ()vr 06:00 EDTvr 08:33 EDT
JBU272A320LaGuardia ()vr 06:00 EDTvr 08:34 EDT
SWA927B737William P Hobby ()vr 06:05 EDTvr 07:35 CDT
SIL68SF34Orlando Intl ()vr 07:45 EDTvr 08:35 EDT
SIL128SF34Jacksonville Intl ()vr 07:15 EDTvr 08:36 EDT
JBU1502A321John F. Kennedy Int'l ()vr 06:00 EDTvr 08:44 EDT
NKS657A319New Orleans Intl ()vr 07:00 EDTvr 07:44 CDT
 (Volgende 20) Geregistreerde gebruikers (registreren is gratis en eenvoudig!) bekijk 40 historie. (Registreren)

Need more KFLL historical data in Excel format?

Buy it now and have it emailed to you in a few hours.

Inloggen

Heeft u geen account? Nu registreren voor (gratis) op maat gemaakte kenmerken, vluchtmededelingen en nog veel meer!