• Meedoen met FlightAware (Waarom registreren?)
  • Inloggen
  • US Flag NL Flag 
06:35 EDT


 

Luchthaven Tracker/Info


-of-


 

Live Vlucht-TrackerAirport Activity ✈ O'Hare Int'l Airport (Chicago, IL) [KORD]

(Vertrekken) (Aankomsten) (Geplande Vertrekken) (Onderweg/Gepland voor KORD)
Filters: (Luchtvaartmaatschappij) (Algemene Luchtvaart) (Alle)
 (Volgende 20) Geregistreerde gebruikers (registreren is gratis en eenvoudig!) bekijk 40 historie. (Registreren)
Geplande Vertrekken: O'Hare Int'l Airport (Chicago, IL) [KORD]
IdentTypeBestemmingScheduled
Departure Time
Estimated
Arrival Time
SKW5396CRJ2General Mitchell Intl ()di 06:05 CDTdi 06:42 CDT
TCF3462E170Indianapolis Intl ()di 06:00 CDTdi 07:42 EDT
SKW6320CRJ2Port Columbus Intl ()di 06:05 CDTdi 08:02 EDT
GJS3640CRJ7James M Cox Dayton Intl ()di 06:09 CDTdi 08:02 EDT
SKW5370CRJ2MBS Intl ()di 06:15 CDTdi 08:13 EDT
ENY3104E135Pittsburgh Intl ()di 06:00 CDTdi 08:19 EDT
SKW5250CRJCherry Capital ()di 06:24 CDTdi 08:19 EDT
SKV7394E170Toronto Pearson Int'l ()di 06:00 CDTdi 08:19 EDT
AWE1910A320Charlotte/Douglas Intl ()di 05:50 CDTdi 08:25 EDT
LOF3381E145Des Moines Intl ()di 06:26 CDTdi 07:25 CDT
SKW5361CRJFort Wayne Intl ()di 06:43 CDTdi 08:29 EDT
ENY3081E145Toronto Pearson Int'l ()di 06:05 CDTdi 08:30 EDT
ENY3300E145Des Moines Intl ()di 06:35 CDTdi 07:30 CDT
ENY2926CRJ7Indianapolis Intl ()di 06:45 CDTdi 08:30 EDT
DAL977MD90Hartsfield-Jackson Intl ()di 06:00 CDTdi 08:32 EDT
LOF5028E145Washington Dulles Intl ()di 05:51 CDTdi 08:35 EDT
SKW6378CRJDane Co Rgnl ()di 06:53 CDTdi 07:35 CDT
RPA4234E170Hartsfield-Jackson Intl ()di 06:00 CDTdi 08:37 EDT
UAL1500B738Houston Bush Int'ctl ()di 05:30 CDTdi 07:37 CDT
UAL1475B738Reagan National ()di 06:00 CDTdi 08:38 EDT
 (Volgende 20) Geregistreerde gebruikers (registreren is gratis en eenvoudig!) bekijk 40 historie. (Registreren)

Need more KORD historical data in Excel format?