(Vertrekken) (Aankomsten) (Geplande Vertrekken) (Onderweg/Gepland voor LIMC)
Filters: (Luchtvaartmaatschappij) (Algemene Luchtvaart) (Alle)
 (Volgende 20) Geregistreerde gebruikers (registreren is gratis en eenvoudig!) bekijk 40 historie. (Registreren)
Geplande Vertrekken: Milaan-Malpensa Airport (Milan IT) [LIMC]
IdentTypeBestemmingScheduled
Departure Time
Estimated
Arrival Time
RAE4507E135Lyon-Saint Exupéry ()di 18:20 CESTdi 19:21 CEST
ISS136MD80Olbia-Costa Smeralda ()di 19:10 CESTdi 20:15 CEST
CAT1023E170Rome Fiumicino ()di 19:25 CESTdi 20:30 CEST
EZY2909A319Olbia-Costa Smeralda ()di 20:00 CESTdi 21:05 CEST
EZY2835A319Bari ()di 19:45 CESTdi 21:10 CEST
GWI2823A319Stuttgart Echterdingen ()di 20:20 CESTdi 21:10 CEST
EZY2605A319Athene ()di 18:05 CESTdi 22:15 EEST
EZY2865A319Lamezia Terme Int'l ()di 19:40 CESTdi 21:15 CEST
EZY2729A319Schiphol ()di 18:45 CESTdi 21:20 CEST
TJT9016B190Marseille Provence ()di 20:25 CESTdi 21:25 CEST
DLH1863A320München ()di 20:15 CESTdi 21:25 CEST
TJT88B190Toulouse-Blagnac ()di 19:55 CESTdi 21:25 CEST
AUA516A319Wenen ()di 20:00 CESTdi 21:30 CEST
EZY2697A319Ibiza ()di 19:55 CESTdi 21:35 CEST
GWI827A319Keulen-Bonn ()di 20:20 CESTdi 21:35 CEST
SAS688A321Kopenhagen ()di 20:00 CESTdi 21:50 CEST
LGL6998E135Luxemburg-Findel ()di 21:00 CESTdi 22:00 CEST
BAW3480A306Londen Heathrow ()di 20:00 CESTdi 21:00 BST
AIC123B788Rome Fiumicino ()di 21:00 CESTdi 22:00 CEST
EZY2597A320Malta Int'l (Luqa) ()di 20:20 CESTdi 22:05 CEST
 (Volgende 20) Geregistreerde gebruikers (registreren is gratis en eenvoudig!) bekijk 40 historie. (Registreren)

Need more LIMC historical data in Excel format?

Buy it now and have it emailed to you in a few hours.

Inloggen

Heeft u geen account? Nu registreren voor (gratis) op maat gemaakte kenmerken, vluchtmededelingen en nog veel meer!