Track Airline/Operators
View all airline/operator fleets
Delta
Vluchtstatus
Vluchtnummer
Weet u het vluchtnr. niet?
Delta
Contact Details
Based in: United States
Website: http://www.delta.com/
Phone: +1-800-221-1212
 (Volgende 20) Geregistreerde gebruikers (registreren is gratis en eenvoudig!) bekijk 40 historie. (Registreren)
Delta "Delta" (DAL) Vliegtuigen in de lucht
IdentTypeHerkomstBestemmingVertrekEstimated
Arrival Time
DAL361B739Hartsfield-Jackson Intl ()Sangster Int'l ()ma 12:47 EDTma 14:02 EST
DAL1833A320Salt Lake City Intl ()N Kentucky Intl ()ma 10:23 MDTma 15:05 EDT
DAL763B763Los Angeles Intl ()John F. Kennedy Int'l ()ma 07:28 PDTma 15:05 EDT
DAL793B712Hartsfield-Jackson Intl ()Newark Liberty Intl ()ma 13:29 EDTma 15:06 EDT
DAL641A319Salt Lake City Intl ()Intle Benito Juárez ()ma 09:58 MDTma 14:06 CDT
DAL2225MD88Green State ()Hartsfield-Jackson Intl ()ma 12:44 EDTma 15:07 EDT
DAL300B739Orlando Intl ()Minneapolis/St Paul Intl ()ma 12:04 EDTma 14:07 CDT
DAL865MD88Detroit Metro Wayne Co ()Bradley Intl ()ma 14:02 EDTma 15:07 EDT
DAL1995MD90Reagan National ()Minneapolis/St Paul Intl ()ma 13:00 EDTma 14:07 CDT
DAL2901B738Salt Lake City Intl ()Seattle-Tacoma Intl ()ma 11:29 MDTma 12:07 PDT
DAL1756MD90Minneapolis/St Paul Intl ()Albuquerque Intl Sunport ()ma 12:06 CDTma 13:07 MDT
DAL751B712Gerald R Ford Intl ()Hartsfield-Jackson Intl ()ma 13:38 EDTma 15:07 EDT
DAL418B752San Diego Intl ()John F. Kennedy Int'l ()ma 07:22 PDTma 15:07 EDT
DAL647A319Minneapolis/St Paul Intl ()Missoula Intl ()ma 11:50 CDTma 13:08 MDT
DAL266B752Glasgow Int'l ()John F. Kennedy Int'l ()ma 13:06 BSTma 15:08 EDT
DAL540B739Minneapolis/St Paul Intl ()General Mitchell Intl ()ma 13:23 CDTma 14:08 CDT
DAL2905B739N Kentucky Intl ()San Francisco Intl ()ma 10:38 EDTma 12:09 PDT
DAL140MD90Denver Intl ()Minneapolis/St Paul Intl ()ma 11:40 MDTma 14:09 CDT
DAL160MD90Phoenix Sky Harbor Intl ()Minneapolis/St Paul Intl ()ma 09:22 MSTma 14:09 CDT
DAL2405A320Intle Miami ()Hartsfield-Jackson Intl ()ma 13:38 EDTma 15:09 EDT
 (Volgende 20) Geregistreerde gebruikers (registreren is gratis en eenvoudig!) bekijk 40 historie. (Registreren)