Track Airline/Operators
View all airline/operator fleets
Endeavor Air
Vluchtstatus
Vluchtnummer
Weet u het vluchtnr. niet?
Endeavor Air
Contact Details
Based in: Minneapolis, Minnesota, United States
Website: www.endeavorair.com
Phone: +1-800-225-2525
 (Volgende 20) Geregistreerde gebruikers (registreren is gratis en eenvoudig!) bekijk 40 historie. (Registreren)
Cancelled Endeavor Air "Flagship" (FLG) Flights
IdentTypeHerkomstBestemmingScheduled
Departure Time
FLG3733CRJ9LaGuardia ()Manchester ()do 21:55 EDT
FLG3698CRJ9LaGuardia ()Syracuse Hancock Intl ()do 21:59 EDT
FLG3752CRJ9LaGuardia ()Portland Intl Jetport ()do 21:59 EDT
FLG3857CRJ9LaGuardia ()Burlington Intl ()do 22:23 EDT
FLG3816CRJ9Quebec/Jean Lesage Int'l ()John F. Kennedy Int'l ()vr 05:25 EDT
FLG3744CRJ9Greater Rochester Intl ()John F. Kennedy Int'l ()vr 05:55 EDT
FLG3926CRJ9Jacksonville Intl ()John F. Kennedy Int'l ()vr 06:00 EDT
FLG3751CRJ9Manchester ()LaGuardia ()vr 06:04 EDT
FLG3995CRJ9Syracuse Hancock Intl ()LaGuardia ()vr 06:18 EDT
FLG3769CRJNewark Liberty Intl ()N Kentucky Intl ()vr 06:20 EDT
FLG3949CRJ9LaGuardia ()N Kentucky Intl ()vr 06:25 EDT
FLG3775CRJ9LaGuardia ()Charlotte/Douglas Intl ()vr 06:30 EDT
FLG3993CRJNorfolk Intl ()John F. Kennedy Int'l ()vr 06:40 EDT
FLG4155CRJRaleigh-Durham Intl ()N Kentucky Intl ()vr 06:55 EDT
FLG4088CRJJames M Cox Dayton Intl ()LaGuardia ()vr 06:58 EDT
FLG4096CRJ9LaGuardia ()Buffalo Niagara Intl ()vr 07:29 EDT
FLG3962CRJ9New Orleans Intl ()John F. Kennedy Int'l ()vr 07:00 CDT
FLG3872CRJ9LaGuardia ()Lambert-St Louis Intl ()vr 08:00 EDT
FLG4080CRJ9John F. Kennedy Int'l ()Baltimore/Washington Intl ()vr 08:05 EDT
FLG3647CRJ9General Mitchell Intl ()Intle Boston ()vr 07:05 CDT
 (Volgende 20) Geregistreerde gebruikers (registreren is gratis en eenvoudig!) bekijk 40 historie. (Registreren)

Inloggen

Heeft u geen account? Nu registreren voor (gratis) op maat gemaakte kenmerken, vluchtmededelingen en nog veel meer!