• Meedoen met FlightAware (Waarom registreren?)
  • Inloggen
  • US Flag NL Flag 
16:31 EST


 

Luchthaven Tracker/Info


-of-


 

Live Vlucht-TrackerLive Endeavor Air Vluchtstatus

Track Airline/Operators
View all airline/operator fleets
Endeavor Air
Vluchtstatus
Vluchtnummer
Weet u het vluchtnr. niet?
Endeavor Air
Contact Details
Based in: Memphis, Tennessee, United States
Website: http://www.delta.com/
Phone: +1-800-225-2525
 (Volgende 20) Geregistreerde gebruikers (registreren is gratis en eenvoudig!) bekijk 40 historie. (Registreren)
Endeavor Air "Flagship" (FLG) Vliegtuigen in de lucht
IdentTypeHerkomstBestemmingVertrekEstimated
Arrival Time
FLG3932CRJ2Detroit Metro Wayne Co ()Capital Region Intl ()do 16:08 ESTdo 16:25 EST
FLG3500CRJ9Detroit Metro Wayne Co ()Gerald R. Ford Intl ()do 15:58 ESTdo 16:27 EST
FLG4032CRJ2Detroit Metro Wayne Co ()Erie Intl/Tom Ridge Field ()do 15:59 ESTdo 16:27 EST
FLG3558CRJ2Capital Region Intl ()Detroit Metro Wayne Co ()do 16:06 ESTdo 16:31 EST
FLG3677CRJ9LaGuardia ()Jacksonville Intl ()do 14:21 ESTdo 16:31 EST
FLG4171CRJ2Fort Wayne Intl ()Detroit Metro Wayne Co ()do 16:08 ESTdo 16:31 EST
FLG4262CRJ2Detroit Metro Wayne Co ()Binghamton ()do 15:47 ESTdo 16:33 EST
FLG3761CRJ2Detroit Metro Wayne Co ()Ithaca Tompkins Rgnl ()do 15:49 ESTdo 16:34 EST
FLG3751CRJ2Detroit Metro Wayne Co ()Quad City Intl ()do 15:36 ESTdo 15:38 CST
FLG3696CRJ9San Antonio Intl ()Detroit Metro Wayne Co ()do 13:13 CSTdo 16:38 EST
FLG3511CRJ2Des Moines Intl ()Detroit Metro Wayne Co ()do 14:33 CSTdo 16:39 EST
FLG3735CRJ2Detroit Metro Wayne Co ()Lehigh Valley Intl ()do 15:46 ESTdo 16:40 EST
FLG3847CRJ2Detroit Metro Wayne Co ()Mc Ghee Tyson ()do 15:39 ESTdo 16:42 EST
FLG3960CRJ2Indianapolis Intl ()Raleigh-Durham Intl ()do 15:35 ESTdo 16:42 EST
FLG3452CRJ2Detroit Metro Wayne Co ()Albany Intl ()do 15:43 ESTdo 16:44 EST
FLG3302CRJ9Hartsfield-Jackson Intl ()Myrtle Beach Intl ()do 16:01 ESTdo 16:45 EST
FLG3831CRJ2Joe Foss Field ()Detroit Metro Wayne Co ()do 14:21 CSTdo 16:46 EST
FLG3570CRJ9Minneapolis/St Paul Intl ()Winnipeg Int'l ()do 14:40 CSTdo 15:46 CST
FLG4124CRJ2Toronto Pearson Int'l ()Minneapolis/St Paul Intl ()do 15:05 ESTdo 15:47 CST
FLG3781CRJ9LaGuardia ()Norfolk Intl ()do 15:56 ESTdo 16:47 EST
 (Volgende 20) Geregistreerde gebruikers (registreren is gratis en eenvoudig!) bekijk 40 historie. (Registreren)