Track Airline/Operators
View all airline/operator fleets
Southwest
Vluchtstatus
Vluchtnummer
Weet u het vluchtnr. niet?
Southwest
Contact Details
Based in: Dallas, TX, United States
Website: http://www.southwest.com/
Phone: +1-800-435-9792
 (Volgende 20) Geregistreerde gebruikers (registreren is gratis en eenvoudig!) bekijk 40 historie. (Registreren)
Southwest "Southwest" (SWA) Vliegtuigen in de lucht
IdentTypeHerkomstBestemmingVertrekEstimated
Arrival Time
SWA489B737San Jose Int'l ()Ontario Intl ()ma 14:07 PDTma 14:57 PDT
SWA1322B737Eppley Airfield ()Dallas Love Field ()ma 15:33 CDTma 16:57 CDT
SWA2338B733Lambert-St Louis Intl ()Minneapolis/St Paul Intl ()ma 15:48 CDTma 16:57 CDT
SWA2704B738Minneapolis/St Paul Intl ()Chicago Midway Intl ()ma 15:51 CDTma 16:58 CDT
SWA1283B737John Wayne ()Metropolitan Oakland Intl ()ma 14:00 PDTma 14:58 PDT
SWA734B737Denver Intl ()John Wayne ()ma 14:11 MDTma 14:58 PDT
SWA1566B737Chicago Midway Intl ()Fort Lauderdale Intl ()ma 14:23 CDTma 17:58 EDT
SWA286B738Detroit Metro Wayne Co ()Chicago Midway Intl ()ma 17:16 EDTma 16:58 CDT
SWA1176B735San Antonio Intl ()Dallas Love Field ()ma 16:08 CDTma 16:59 CDT
SWA604B737Phoenix Sky Harbor Intl ()Adams Field ()ma 12:42 MSTma 16:59 CDT
SWA2023B737Chicago Midway Intl ()William P Hobby ()ma 14:54 CDTma 16:59 CDT
SWA451B737Los Angeles Intl ()Phoenix Sky Harbor Intl ()ma 14:03 PDTma 14:59 MST
SWA520B737William P Hobby ()Orlando Intl ()ma 14:49 CDTma 17:59 EDT
SWA2442B738Sacramento Intl ()Phoenix Sky Harbor Intl ()ma 13:34 PDTma 15:00 MST
SWA2698B737Nashville Intl ()Raleigh-Durham Intl ()ma 15:47 CDTma 18:00 EDT
SWA446B738Kansas City Intl ()General Mitchell Intl ()ma 15:49 CDTma 17:00 CDT
SWA119B733John Glenn Columbus International Airport ()Southwest Florida Intl ()ma 15:47 EDTma 18:00 EDT
SWA2915B738Nashville Intl ()Dallas Love Field ()ma 15:38 CDTma 17:01 CDT
SWA1404B737Phoenix Sky Harbor Intl ()El Paso Intl ()ma 14:10 MSTma 16:01 MDT
SWA1996B737Wichita Dwight D Eisenhower National ()McCarran Intl ()ma 15:05 CDTma 15:01 PDT
 (Volgende 20) Geregistreerde gebruikers (registreren is gratis en eenvoudig!) bekijk 40 historie. (Registreren)

Inloggen

Heeft u geen account? Nu registreren voor (gratis) op maat gemaakte kenmerken, vluchtmededelingen en nog veel meer!