Track Airline/Operators
View all airline/operator fleets
United
Vluchtstatus
Vluchtnummer
Weet u het vluchtnr. niet?
United
Contact Details
Based in: United States
Website: http://www.united.com/
Phone: +1-800-225-5833
 (Volgende 20) Geregistreerde gebruikers (registreren is gratis en eenvoudig!) bekijk 40 historie. (Registreren)
United "United" (UAL) Vliegtuigen in de lucht
IdentTypeHerkomstBestemmingVertrekEstimated
Arrival Time
UAL712B738Denver Intl ()Washington Dulles Intl ()ma 11:36 MDTma 16:23 EDT
UAL735B739Washington Dulles Intl ()Denver Intl ()ma 13:08 EDTma 14:23 MDT
UAL891A319Denver Intl ()Dane Co Rgnl ()ma 12:48 MDTma 15:23 CDT
UAL1077A320Houston Bush Int'ctl ()Intle Boston ()ma 11:43 CDTma 16:23 EDT
UAL1028B737John Wayne ()O'Hare Int'l ()ma 10:04 PDTma 15:23 CDT
UAL1551B739Intle Boston ()Newark Liberty Intl ()ma 15:23 EDTma 16:23 EDT
UAL1410B737Houston Bush Int'ctl ()Philip S. W. Goldson Int'l ()ma 13:31 CDTma 14:24 CST
UAL1991B752Newark Liberty Intl ()San Francisco Intl ()ma 10:48 EDTma 13:24 PDT
UAL228A320O'Hare Int'l ()Toronto Pearson Int'l ()ma 14:28 CDTma 16:25 EDT
UAL1158B772Los Angeles Intl ()Honolulu Intl ()ma 08:30 PDTma 10:26 HST
UAL303A320Denver Intl ()LaGuardia ()ma 10:56 MDTma 16:26 EDT
UAL728B739San Francisco Intl ()O'Hare Int'l ()ma 10:01 PDTma 15:27 CDT
UAL1497B737Owen Roberts/Grand Cayman ()Houston Bush Int'ctl ()ma 13:39 EDTma 15:27 CDT
UAL1225A320Houston Bush Int'ctl ()Hartsfield-Jackson Intl ()ma 13:55 CDTma 16:27 EDT
UAL937A320San Francisco Intl ()Los Angeles Intl ()ma 12:34 PDTma 13:27 PDT
UAL1830A319San Francisco Intl ()Nashville Intl ()ma 09:38 PDTma 15:27 CDT
UAL2004A320O'Hare Int'l ()Greater Rochester Intl ()ma 14:23 CDTma 16:27 EDT
UAL1270B738San Francisco Intl ()Phoenix Sky Harbor Intl ()ma 11:47 PDTma 13:28 MST
UAL1942B739Houston Bush Int'ctl ()McCarran Intl ()ma 12:49 CDTma 13:28 PDT
UAL469A320Denver Intl ()Dallas-Fort Worth ()ma 13:02 MDTma 15:28 CDT
 (Volgende 20) Geregistreerde gebruikers (registreren is gratis en eenvoudig!) bekijk 40 historie. (Registreren)

Inloggen

Heeft u geen account? Nu registreren voor (gratis) op maat gemaakte kenmerken, vluchtmededelingen en nog veel meer!