• Meedoen met FlightAware (Waarom registreren?)
  • Inloggen
  • US Flag NL Flag 
00:45 EDT


 

Luchthaven Tracker/Info


-of-


 

Live Vlucht-TrackerChina Southern Airlines (CZ) #438

Thumbnail
China Southern Airlines 438
CSN438 · "China Southern" (Alle vluchten) cs-air.com
Los Angeles Intl ()
Shanghai Pudong ()
Gepland: 05:30 PDT
Gepland: 06:30 CST  (+1)
Duur: 10 uur 0 minuten
donderdag, 24 juli 2014
Status Gepland (over 7 uur 44 minuten)
Vliegtuig Boeing 777-200LR/F (tweemotorige jet) (B77L – foto's)
Snelheid Ingediend: 564 kts (grafiek)
Afstand Rechtstreeks: 10.428 km    Gepland: 10.425 km
Ten minste één deel van deze vlucht vindt plaats buiten het primaire FlightAware servicegebied. Lees hier meer over dekking en servicegebieden van FlightAware.
ACTIVITEITENLOGBOEK
Wilt u een volledig historie-onderzoek voor CSN438 vanaf 1998? Koop nu. Ontvang het binnen één uur.
Datum Vliegtuig Herkomst Bestemming Vertrek Aankomst Duur
24-jul-2014 B77LLos Angeles Intl ()Shanghai Pudong () 05:40 PDT 06:40 CST (+1) Gepland
Geregistreerde gebruikers (registreren is gratis en eenvoudig!) bekijk 4 months historie. Registreren