• Meedoen met FlightAware (Waarom registreren?)
  • Inloggen
  • US Flag NL Flag 
10:40 EDT


 

Luchthaven Tracker/Info


-of-


 

Live Vlucht-TrackerGreat Lakes Aviation Ltd (ZK) #7185

Thumbnail
Great Lakes Aviation Ltd 7185
GLA7185 · "Lakes Air" (Alle vluchten) (website)
Denver Intl ()
Dodge City Rgnl ()
11:25 MDT
13:25 CDT
Gepland: 11:15 MDT
Gepland: 13:15 CDT
Duur: 1 uur 0 minuten
zaterdag, 19 april 2014
Status Gepland (over 2 uur 44 minuten)
Vliegtuig Beechcraft 1900 (tweemotorige turboprop) (B190 – foto's)
Snelheid Ingediend: 254 kts (grafiek)
Afstand Rechtstreeks: 470 km    Gepland: 470 km
ACTIVITEITENLOGBOEK
Wilt u een volledig historie-onderzoek voor GLA7185 vanaf 1998? Koop nu. Ontvang het binnen één uur.
Datum Vliegtuig Herkomst Bestemming Vertrek Aankomst Duur
20-apr-2014 B190Dodge City Rgnl ()Denver Intl () 15:35 CDT 15:35 MDT Gepland
20-apr-2014 B190Denver Intl ()Dodge City Rgnl () 13:05 MDT 15:05 CDT Gepland
19-apr-2014 B190Liberal Mid-America Rgnl ()Denver Intl () 14:38 CDT 14:38 MDT Gepland
19-apr-2014 B190Dodge City Rgnl ()Liberal Mid-America Rgnl () 13:55 CDT 14:08 CDT Gepland
19-apr-2014 B190Denver Intl ()Dodge City Rgnl () 11:25 MDT 13:25 CDT Gepland
Geregistreerde gebruikers (registreren is gratis en eenvoudig!) bekijk 4 months historie. Registreren